Sexul inainte de sex

Sexul este ca pizza. Da, stiu, frumoasa comparatie, dar asa e. Nu-mi spune ca nu-ti place pizza, stiu ca ai pofta de ea, chiar daca nu zilnic, da' atunci cand ai pofta ai da orice ca sa mananci una.
Ei bine, cam asa vad eu sexul. Dar sexul inainte de sex e cel mai frustrant insa si cel mai inventiv si plin de imaginatie. Aici vorbesc de cei virgini, ori prea mici ori prea blegi pentru sex.
Iti aduci aminte cum era inainte sa ai prima partita de amor? La barbati este probabil ceva de genul: se masturbeaza de vreo doua, trei ori pe zi imaginandu-si fata pe care o place in momentul respectiv in ipostazele pe care le-a vazut recent intr-un film porno de doi bani. La femei, ei bine la femei e mai complicat. Multe dintre ele prefera sa vada un film erotic in care organele genitale nu sunt expuse si are loc partida de amor perfecta. In aceste filme apar femeile perfecte (fizic evident) cu tate mari, pizde epilate si plinde de machiaj si barbatii cu abdomen de caramida in care iti spargi capul daca le sugi pula ( vorba lui Teo), un piept cat doua perne de dormit si cat mai "macho", aratosi, poate putin agresivi in felul cum arata. Apoi urmeaza o partida de amor cu preludiu, pipaieli si vreo trei, maxim patru pozitii sexuale. Altele prefera sa asculte muzica in timp ce se masturbeaza, si intr-un final, probabil cazul cel mai des intalnit, cele care se masturbeaza gandindu-se la actualul prieten, cel cu care ii este frica sa faca sex pentru ca nu se simte pregatita, dar se masturbeaza gandindu-se la cum va fi prima data. Si probabil nu mai apuca sa fie cu el pentru ca pana sa se simta pregatita, el o lasa pe motiv ca nu simte nici o conexiune intre ei.
Uite care e faza, sexul nu e un lucru rau si recomand tuturor sa lase toate teoriile si fricile sub pat, iar pe pat sa fiti curajosi si aventurieri. In vremurile noastre toata lumea face sex, din pacate de prea mici la cei mari, fiti indrazneti!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu